BE

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

Rapido & U

BIJSTAND SERVICE & FINANCIERING

EEN BIJSTAND SERVICE DOOR RAPIDO*

MET EEN GERUST HART OP REIS MET RAPIDO

1 JAAR TELEFONISCHE BIJSTAND 7 DAGEN PER WEEK, 24 UUR PER DAG

Gratis telefonische bijstand bij aankoop van een RAPIDO uit de Collectie 2023 aangeschaft in Frankrijk,België of Zwitserland.

  • Diagnostische telefonische bijstand voor het chassis, het woongedeelte en de uitrustingen, 7 dagen per week, 24 uur per dag, rechtstreeks contact met een technicus die gespecialiseerd is in campers.

Na levering van uw RAPIDO collectie 2023 valideert uw distributeur de bijstand en ontvangt u een kaart met uw abonneenummer en het telefoonnummer dat u kunt bellen

* Aan het einde van de 12 maanden wordt u voorgesteld om in te tekenen voor hetzelfde contract van 130 € (voordeeltarief RAPIDO) of om te kiezen voor het contract Excellence van 174 €.

NIEUW! / RAPIDO GROUP FINANCE

FINANCIER UW NIEUWE VOERTUIG IN ALLE EENVOUD DANKZIJ RAPIDO GROUP FINANCE

RAPIDO Group Finance** biedt een compleet assortiment aangepaste oplossingen om de aanschaf van uw volgende RAPIDO te financieren. Vraag om meer informatie bij uw RAPIDO dealer om te profiteren van de beste aanbiedingen en in alle rust te genieten van uw vrijetijdsvoertuig.

** Verkrijgbaar in de volgende landen: Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Portugal, Zwitserland.

EEN FINANCIERING IS BINDEND EN MOET TERUGBETAALD WORDEN. KIJK NA OF U ALLE LASTEN KUNT BLIJVEN BETALEN VOORDAT U EEN LENING AANGAAT.