BE

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

NIEUWE CAMPER 854F

GASTVRIJHEID EN RUIM SALON IN DE SCHIJNWERPERS

Compact maar genereus

Camper 854F

Camper 854F

De nieuwe 854F slaagt erin compactheid, met een lengte van slechts 6,70 m, te rijmen met een groot salon achterin. De inrichting van dit model is ontwikkeld om u een ongekende reiservaring te bieden. Om de ruimte te optimaliseren, is dit model uitgerust met het DUO'SPACE systeem in de badkamer, zodat u beurtelings kunt genieten van een functionele toiletruimte, en een ruime douche, zonder afbreuk te doen aan uw leefruimtes.

Het salon in de schijnwerpers

De 854F heeft een groot salon achterin met een sofa die plaats biedt aan maximaal 7 gasten. Zo zult u comfortabel kunnen aanschuiven aan een gezellige maaltijd. De 854F biedt ook heel wat opbergruimte. Hij beschikt over een XXL dressing met onder meer kasten met planken, een kleerkast over de hele hoogte en een fl essenberging met indirecte verlichting.

Voor liefhebbers

Reizen betekent ook rustig uw tijd nemen. Het is de kans om rond te kijken op boerenmarkten om goede verse producten te vinden of de tijd te nemen om lekkere maaltijden te bereiden met zicht op zee! Deze droom wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe keuken die speciaal voor de 854F is ontworpen. Het grote werkblad geeft u alle nodige ruimte voor uw bereidingen. In de draadmand kunt u al uw proviand kwijt. Het verhoogde barblad, grenzend aan het grote salon, geeft de fi nishing touch aan dit unieke model.