BE

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

EEN NIEUWE LEEFRUIMTE

Liefhebbers in de schijnwerpers

Reizen betekent ook rustig uw tijd nemen. Het is de kans om rond te kijken op boerenmarkten om goede verse producten te vinden of de tijd te nemen om lekkere maaltijden te bereiden met zicht op zee! 

RAPIDO heeft twee nieuwe keukens ontwikkeld die bij u in de smaak zullen vallen. Beide keukens zijn voorzien van de ladefronten in glanzend wit met geïntegreerde matzwarte handgrepen en een nieuwe kastbekleding met geïntegreerd kruidenrekje. Het keukenblok van Series DISTINCTION en M, met gebogen ontwerp, is volledig nieuw.

Uw favoriete programma op tv

Wanneer u zich comfortabel heeft geïnstalleerd in het salon van uw RAPIDO kunt u uw favoriete programma bekijken en genieten van het design van uw nieuwe tv-meubel.

Het tv-meubel van Series 80dF (behalve 8086dF), DISTINCTION (behalve i86) en M is een waar stijlelement. Het is perfect geïntegreerd in de salon en biedt ruimte voor een 32-inch flatscreen-tv met indirecte verlichting en opbergruimte.

Specifieke kenmerken afhankelijk van het model: zie de paginas met de standaarduitrusting van de serie voor meer details.