BE

KIES UW LAND

Frankrijk

Duitsland

Groot-Brittanië

Italië

Nederland

Zweden

Spanje

Finland

België

Zwitserland

Rép. Tchèque

Denemarken

Oosterijk

Noorwergen

Portugal

Ierland

Slovenská Republika

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Camper

kennis van RAPIDO

60 JAAR GESCHIEDENIS

<strong>Pierre ROUSSEAU</strong>, CEO

Pierre ROUSSEAU, CEO

Toen mijn vader, Constant ROUSSEAU, 60 jaar geleden zijn eerste vrijetijdsvoertuig maakte, had hij slechts een wens: « iets moois maken voor iedereen ».

Zijn vindingrijkheid en vrolijke stemming, zijn liefde voor stijl en zijn vrijgevigheid in dienst van « altijd beter » vormen ook nu nog de basis van onze creativiteit in het teken van de typisch Franse charme en savoir-faire.

De creatieve kant van RAPIDO wordt gevoed door ons voortdurend streven naar verbetering van onze campers. Hierdoor kunnen we ons onophoudelijk blijven heruitvinden en zijn we vaak trendsetters.

Dit uit zich in de liefdevolle en vakkundig uitgevoerde arbeid van alle werknemers van het bedrijf en in het gebruik van mooie materialen.

Dit jaar vieren wij, samen met u en dankzij u, de 60ste verjaardag van het merk RAPIDO. Voor deze gelegenheid hebben we de speciale serie 60 EDITION gecreëerd. Maar meer dan een reeks modellen, staat de serie voor een gedeelde geschiedenis tussen u en ons, met het oog op het ontdekken van prachtige routes en landschappen in uw RAPIDO.

Beste camperliefhebber,

<strong>Nicolas ROUSSEAU</strong><br/>Algemeen directeur

Nicolas ROUSSEAU
Algemeen directeur

Sinds ons ontwerp voor de eerste camper van RAPIDO, de Randonneur 410, zijn we onze modellen steeds blijven perfectioneren door aandachtig te luisteren naar onze klanten.

Onze teams van ontwerpers hebben voor u een bouwjaar 2022 ontwikkeld vol nieuwigheden. Bij het doornemen van onze catalogus, zult u merken dat er een nieuwe wind waait door RAPIDO. Er vinden talrijke nieuwe ontwikkelingen plaats, maar ons DNA wordt steeds gerespecteerd: een gezellige sfeer die werd gecreëerd door Constant ROUSSEAU, een meubelmaker die het bedrijf oprichtte in 1961 en die zich liet leiden door een onvoorwaardelijke liefde voor het werk.